Foto van Amber

Pacticulieren

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor werkzaamheden in uw tuin? Dan bent u bij mij aan het juiste adres! Of u nu uw boom netjes gesnoeid wilt hebben, of juist gerooid wilt hebben. Alles gebeurt vakkundig en professioneel. Veiligheid staat hoog in het vaandel, er wordt altijd met gecertificeerd materiaal gewerkt.

Krijg contact

Snoeien

SheTree voert veel snoeiwerkzaamheden uit. Bij zowel kleinere boompjes of juist grote bomen. In overleg met u maak ik een plan waarbij we het gewenste eindresultaat bereiken. De werkzaamheden voer ik zo goed als altijd uit door middel van klimtechnieken, echter kan er in sommige gevallen ook een hoogwerker ingezet worden.

Rooien

In sommige gevallen is het nodig om een boom te rooien. Ik rooi bomen voornamelijk door middel van klimtechnieken, maar er kan ook een mobiele kraan of telescoopkraan ingezet worden als de situatie dit toelaat.

Frezen

Ook voor het frezen van stronken bent u bij mij aan het juiste adres. Op gemakkelijk begaanbare plaatsen kom ik met een grote frees. Heeft u nou een kleine doorgang, dan kan ik op verzoek met een kleine frees komen. Freeswerkzaamheden in de voortuin worden alleen uitgevoerd na aanvraag van een KLIC-melding.

Overig

Naast mijn werkzaamheden in de boomverzorgingssector ben ik actief in de paardensport. Met veel passie beoefen ik deze sport, en ben ik gezegend om 2 prachtige paarden in mijn bezit te mogen hebben. Daarnaast kunt u mij ook inhuren als stalmedewerkster/paardentransport.